Varm kakao med Nutella og espresso

I Italien får man en skøn kaffedrik med kakao, Nutella og espresso. Lav de lækre chokoladepinde selv, så er de lige til at opløse i den varme mælk og espresso.

Ingredienser

Udstyr

træpinde, fx ispinde
en isterningeform

Sådan gør du

Knæk chokoladen i stykker, og smelt den i en skål over vandbad.
Rør Nutella i. Fordel chokoladen i forme, og sæt en pind i hver.
Lad dem stivne helt, inden de vendes ud.
Varm mælken op, men pas på – den må endelig ikke koge (så får den en forkert smag).
Bland mælk og kaffe i varme kopper, og rør chokoladepindene i.

Tip!

Kommer du en lille smule cognac i, bliver det en rigtig voksendrik.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
31. august 2018 af .

Foto: AOP

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar