Varm kakao med Nutella og espresso
31. august 2018
af
Susanne Palmqvist.
Foto: AOP
I Italien får man en skøn kaffedrik med kakao, Nutella og espresso. Lav de lækre chokoladepinde selv, så er de lige til at opløse i den varme mælk og espresso.
Ingredienser
Udstyr
træpinde, fx ispinde
en isterningeform
Sådan gør du
Knæk chokoladen i stykker, og smelt den i en skål over vandbad.
Rør Nutella i. Fordel chokoladen i forme, og sæt en pind i hver.
Lad dem stivne helt, inden de vendes ud.
Varm mælken op, men pas på – den må endelig ikke koge (så får den en forkert smag).
Bland mælk og kaffe i varme kopper, og rør chokoladepindene i.
Tip!
Kommer du en lille smule cognac i, bliver det en rigtig voksendrik.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Klassisk opskrift på lumumba
Powered by Froala Editor