Varm chokolade med kanel og skumfiduser
9. februar 2021
af
Mai Knauer.
Foto: Columbus Leth
Den bedste drik efter en lang gåtur i kulden, eller bare som eftermiddagshygge, når du trænger til noget rigtig lækkert.
Bemærk
Du kan evt. udskifte halvdelen af den mørke chokolade med lys chokolade for en mere mild smag.
Ingredienser
Sådan gør du
Hak chokoladen fint, og smelt den over et vandbad sammen med stødt kanel.
Hæld den smeltede chokolade i en tykbundet gryde, og tilsæt sødmælk.
Varm forsigtigt blandingen op – den må ikke koge.
Servér den varme chokolade i glas med kanelstang og skumfiduser.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Nem opskrift på lumumba
Powered by Froala Editor