Varm chokolade med kanel og skumfiduser

9. februar 2021 af .

Foto: Columbus Leth

Den bedste drik efter en lang gåtur i kulden, eller bare som eftermiddagshygge, når du trænger til noget rigtig lækkert.

Bemærk
Du kan evt. udskifte halvdelen af den mørke chokolade med lys chokolade for en mere mild smag.

Ingredienser

Sådan gør du

Hak chokoladen fint, og smelt den over et vandbad sammen med stødt kanel.
Hæld den smeltede chokolade i en tykbundet gryde, og tilsæt sødmælk.
Varm forsigtigt blandingen op – den må ikke koge.
Servér den varme chokolade i glas med kanelstang og skumfiduser.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar