Varm chokolade med kanel og skumfiduser
Den bedste drik efter en lang gåtur i kulden, eller bare som eftermiddagshygge, når du trænger til noget rigtig lækkert.

0-30 min.
(0)
9. februar 2021 af Mai KnauerFoto: Columbus Leth
Bemærk:Du kan evt. udskifte halvdelen af den mørke chokolade med lys chokolade for en mere mild smag.
Ingredienser
personer
Varm chokolade
- mørk chokolade
- 200 g
- stødt kanel
- 1 tsk.
- sødmælk
- 8 dl
- kanelstænger
- 4
- miniskumfiduser
- 30
Sådan gør du
Varm chokolade
Hak chokoladen fint, og smelt den over et vandbad sammen med stødt kanel.
Hæld den smeltede chokolade i en tykbundet gryde, og tilsæt sødmælk.
Varm forsigtigt blandingen op – den må ikke koge.
Servér den varme chokolade i glas med kanelstang og skumfiduser.
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner
Se også: Nem opskrift på lumumba
Powered by Froala Editor