Varm chokolade med kanel og skumfiduser

Den bedste drik efter en lang gåtur i kulden, eller bare som eftermiddagshygge, når du trænger til noget rigtig lækkert.

Varm chokolade med kanel og skumfiduser
0-30 min.

(0)

9. februar 2021 af Mai KnauerFoto: Columbus Leth
Bemærk:Du kan evt. udskifte halvdelen af den mørke chokolade med lys chokolade for en mere mild smag.

Ingredienser

personer

Varm chokolade

mørk chokolade
200 g
stødt kanel
1 tsk.
sødmælk
8 dl
kanelstænger
4
miniskumfiduser
30

Sådan gør du

Varm chokolade

Hak chokoladen fint, og smelt den over et vandbad sammen med stødt kanel.
Hæld den smeltede chokolade i en tykbundet gryde, og tilsæt sødmælk.
Varm forsigtigt blandingen op – den må ikke koge.
Servér den varme chokolade i glas med kanelstang og skumfiduser.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'