Varm chokolade med kanel
Lækker hjemmelavet varm chokolade med kanel. Brug mørk eller lys chokolade, alt efter hvad du bedst kan lide.

0-30 min.
(0)
17. juli 2018 af Timm VladimirFoto: Columbus Leth
Ingredienser
personer
- sødmælk
- 1 liter
- sukker
- 2 spsk.
- kanelstænger
- 2
- salt
- 1 knsp.
- rent kakaopulver
- 1½ spsk.
- chokolade (mørk eller lys alt hver smag)
- 200 g
Til servering
- flødeskum
- 4 spsk.
- stødt kanel
- 1 tsk.
Sådan gør du
Hæld ca. ⅓ af mælken i en gryde sammen med sukker, kanelstænger, salt, kakao og chokolade.
Varm det langsomt op, til chokoladen er smeltet.
Hæld resten af mælken i, og varm den op til lige under kogepunktet.
Fisk kanelstængerne op, og servér den varme kakao med masser af flødeskum og et velvoksent drys kanel på toppen.
Tip!
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner
Se også: Lumumba — opskrift på varm kakao med rom
Powered by Froala Editor