Varm chokolade med kanel

Lækker hjemmelavet varm chokolade med kanel. Brug mørk eller lys chokolade, alt efter hvad du bedst kan lide.

Varm chokolade med kanel
0-30 min.

(0)

17. juli 2018 af Timm VladimirFoto: Columbus Leth

Ingredienser

personer
sødmælk
1 liter
sukker
2 spsk.
kanelstænger
2
salt
1 knsp.
rent kakaopulver
1½ spsk.
chokolade (mørk eller lys alt hver smag)
200 g

Til servering

flødeskum
4 spsk.
stødt kanel
1 tsk.

Sådan gør du

Hæld ca. ⅓ af mælken i en gryde sammen med sukker, kanelstænger, salt, kakao og chokolade.
Varm det langsomt op, til chokoladen er smeltet.
Hæld resten af mælken i, og varm den op til lige under kogepunktet.
Fisk kanelstængerne op, og servér den varme kakao med masser af flødeskum og et velvoksent drys kanel på toppen.

Tip!

Brug kanelstænger som rørepinde i den varme kakao.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'