Varm chokolade med kanel
17. juli 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Lækker hjemmelavet varm chokolade med kanel. Brug mørk eller lys chokolade, alt efter hvad du bedst kan lide.
Ingredienser
Sådan gør du
Hæld ca. ⅓ af mælken i en gryde sammen med sukker, kanelstænger, salt, kakao og chokolade.
Varm det langsomt op, til chokoladen er smeltet.
Hæld resten af mælken i, og varm den op til lige under kogepunktet.
Fisk kanelstængerne op, og servér den varme kakao med masser af flødeskum og et velvoksent drys kanel på toppen.
Tip!
Brug kanelstænger som rørepinde i den varme kakao.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Lumumba – opskrift på varm kakao med rom
Powered by Froala Editor