Varm chokolade med appelsin og mørk rom
17. juli 2018
af
Susanne Palmqvist.
Foto: Henrik Freek
Nem opskrift på varm chokolade med appelsin og mørk rom, der er en smagfuld drik, som varmer på en kold dag. Hvis du vil undgå alkohol, kan du sagtens udelade rom.
Ingredienser
Sådan gør du
Hak chokoladen groft.
Bland den med mælk, kaffe og kanelstang i en gryde.
Varm blandingen langsomt op, til chokoladen er helt smeltet. Sluk, og lad det trække i 10 minutter under låg.
Hæld grydens indhold gennem en fin sigte, og varm den op lige til kogepunktet.
Sluk, og rør rom og fintrevet appelsinskal i. Smag evt. til med lidt agavesirup.
Tip!
Opskriften er nem at gange op til flere personer. Du behøver dog ikke at bruge mere end 1 kanelstang.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Opskrift på lumumba med rom
Powered by Froala Editor