Varm chokolade med appelsin og mørk rom

17. juli 2018 af .

Foto: Henrik Freek

Nem opskrift på varm chokolade med appelsin og mørk rom, der er en smagfuld drik, som varmer på en kold dag. Hvis du vil undgå alkohol, kan du sagtens udelade rom.

Ingredienser

Sådan gør du

Hak chokoladen groft.
Bland den med mælk, kaffe og kanelstang i en gryde.
Varm blandingen langsomt op, til chokoladen er helt smeltet. Sluk, og lad det trække i 10 minutter under låg.
Hæld grydens indhold gennem en fin sigte, og varm den op lige til kogepunktet.
Sluk, og rør rom og fintrevet appelsinskal i. Smag evt. til med lidt agavesirup.

Tip!

Opskriften er nem at gange op til flere personer. Du behøver dog ikke at bruge mere end 1 kanelstang.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar