Vaniljeparfait med jordbær
1. juni 2018
af
Mai Knauer.
Foto: Columbus Leth
Forkæl dine gæster med hjemmelavet is med friske jordbær. Isen kan med fordel laves dagen inden, du får gæster.
Bemærk
Frysetid: Mindst 3 timer.
Ingredienser
Sådan gør du
Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud. Pisk fløde, æggeblommer, vaniljekorn, sukker og salt sammen i en skål til en ret fast, skummende masse.
Fordel ismassen i små portionsforme.
Parfaiten skal stå i fryseren mindst 3 timer, inden den serveres.
Tag parfaiten ud af fryseren ca. ½ time før servering.
Skyl jordbærrene, og servér dem til parfaiten.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk