Vaniljekranse med mandelmel
14. august 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Lækre vaniljekranse, som smager af jul og gode barndomsminder. Mandelmelet gør vaniljekransene endnu mere sprøde og uimodståelige.
Ingredienser
Udstyr
en sprøjtepose med stjerneformet tylle
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud.
Kør smør, flormelis, mandelmel og vaniljekorn sammen i en foodprocessor, til massen er ensartet.
Tilsæt æg og herefter mel, og kør foodprocessoren igen.
Fyld massen i en sprøjtepose med stjerneformet tylle, og sprøjt dejen ud i pæne runde ringe på bageplader beklædt med bagepapir. Vær opmærksom på, at de hæver en lille smule.
Bag vaniljekransene i ovnen i ca. 10 minutter, til de er let gyldne.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk