Vaniljeispinde med chokolade og nødder
18. oktober 2019
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Denne vaniljeis er en parfait, der er supernem at lave. De labre ispinde er lækre at servere som dessert efter en dejlig middag.
Bemærk
Isene skal indfryses i mindst 3 timer.
Ingredienser
Udstyr
6 ispindeforme
6 ispinde
Sådan gør du
Del æggene, og pisk æggeblommerne hvide med sukker og vaniljekorn.
Pisk fløden til flødeskum, og vend den i æggesnapsen. Pisk 2 af æggehviderne stive, og fold dem i.
Fyld iscremen i 6 isforme, og lad dem fryse ind i minimum 3 timer. Sæt ispinde i, når ca. halvdelen af tiden er gået.
Smelt chokoladen over vandbad, og brug den som overtræk til ispindene.
Drys med finthakkede hasselnødder og kakaonibs, før chokoladen stivner helt.
Tip!
Du behøver ikke at fryse isen i en form og sætte pind i, du kan sagtens fryse den i én stor beholder, og blot dryppe chokoladen over ved servering.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk