Vaniljeis med mælkechokolade og saltede peanuts

Ispinde af hjemmelavet vaniljeis overtrukket med chokolade og drysset med peanuts. Den bedste kombination af sødt og salt!

Vaniljeis med mælkechokolade og saltede peanuts
31-60 min.

(0)

May 31, 2018 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Frysetid: Mindst 9 timer (eller natten over).

Ingredienser

stk.

Udstyr

  • otte ispindeforme

Sådan gør du

Tip!

Det skader bestemt ikke det færdige resultat at vælge en mælkechokolade af god kvalitet. Her er der brugt Caramelia 36 % fra Valrhona, som har en fin smag af karamel. Ispindeformene, der er brugt, hedder ”mini classic” og kan fx købes hos Kunst & Køkkentøj og på kageting.dk.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'