Vaniljeis med brændte figner og biscotti
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Betina Hastoft
Brændte figner fra dåse er en lækker delikatesse, og med bare to andre ingredienser ved hånden kan du hurtigt anrette en fin dessert.
Ingredienser
Sådan gør du
Tag isen ud af fryseren, og lad den blive lidt blød, det tager ca. 15 minutter.
Anret kugler af vaniljeis i små serveringsskåle. Læg brændte figner ovenpå, og dryp med den velsmagende lage fra fignerne. Servér med biscotti til.
Tip!
Knus evt. biscottierne groft i en morter, og drys krummerne ud over isen.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk