Vaniljefudge med pekannødder og tranebær
Hjemmelavet fudge minder om karameller, men har en mere blød og cremet konsistens.
![Vaniljefudge med pekannødder og tranebær](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/vaniljefudge-med-pekannodder-og-tranebaer_9412.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.18237785640046905&fp-y=0.30017791919337555&fp-z=2.5335357040067854)
31-60 min.
(0)
February 27, 2020 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Afkøling: Mindst 6 timer, gerne natten over.
Ingredienser
stk.
Udstyr
- 1 firkantet form, ca. 18 x 18 cm
Sådan gør du
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner