Vandmelonspyd med halloumi
12. oktober 2022
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Forkæl ganen med grillspyd fyldt med karamelliseret melon, rødløg og blød grillost.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær skrællen af melonen, og skær melonkødet i store tern. Pil rødløgene, og sær dem i kvarter. Skær halloumi i mindre tern.
Sæt skiftevis halloumi, rødløg og vandmelon på grillspyd. Pensl grillspyddene med olie, og krydr med lidt salt og peber.
Grill grillspyddene på en (grill-)pande i ca. 1 minut på hver side, til halloumien tager farve.
Skyl og pluk mynte. Drys grillspyddene med mynte, og dryp med lidt citronsaft.
Servér dem straks sammen med græske fladbrød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk