Vandmelonsalat med rødløg og granatæble
22. oktober 2019
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Vandmelon, rødløg og granaræblekerner. Mere behøver du ikke for at lave en dejlig og forfriskende sommersalat. Nyd den som den er, eller servér den til grillmaden.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær vandmelonkødet i grove tern, og anret dem på et fad.
Pil løget, og skær det i tynde skiver. Skyl chilien, og hak den fint.
Drys løgringe og chili over melonen, og dryp med olie og citronsaft.
Krydr med salt og peber.
Drys med granatæblekerner, pynt med mynteblade, og servér.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Verdens bedste vandmelonsalat!