Vandmelonsalat med granatæble, jordbær og feta
12. november 2021
af
Linn Grubbström.
Foto: Peter Kam
Har du grillet store bøffer til aftensmad, er det lækkert at kunne servere et lidt lettere tilbehør til. Denne salat er fuld af sommersmag og passer perfekt til grillmaden.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær skallen af melonen, og skær den i tern, eller lav kugler med en melonkugleskærer. Pil granatæblekernerne.
Nip og skyl jordbærrene, og skær dem i kvarter. Skyl chilien, og skær den i skiver.
Hak nødderne groft, og smuldr fetaen. Drys granatæble, chili, nødder og feta over melonen.
Skyl limefrugten, og riv skallen. Pisk limeskal og -saft, honning, olie, salt og peber sammen i en skål.
Hæld dressingen over salaten. Pynt salaten med frisk mynte og basilikum.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Vandmelonsalat opskrift