Vandmelonsalat med granatæble, jordbær og feta

12. november 2021 af .

Foto: Peter Kam

Har du grillet store bøffer til aftensmad, er det lækkert at kunne servere et lidt lettere tilbehør til. Denne salat er fuld af sommersmag og passer perfekt til grillmaden.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær skallen af melonen, og skær den i tern, eller lav kugler med en melonkugleskærer. Pil granatæblekernerne.
Nip og skyl jordbærrene, og skær dem i kvarter. Skyl chilien, og skær den i skiver.
Hak nødderne groft, og smuldr fetaen. Drys granatæble, chili, nødder og feta over melonen.
Skyl limefrugten, og riv skallen. Pisk limeskal og -saft, honning, olie, salt og peber sammen i en skål.
Hæld dressingen over salaten. Pynt salaten med frisk mynte og basilikum.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar