Vandmelon-sangria
1. juni 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Prøv en frisk og sommerlig version af den spanske klassiker. Her er en skøn opskrift på vandmelon-sangria.
Bemærk
Trækketid: 2 timer.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog sukker og vand sammen i en gryde, til sukkeret er smeltet. Lad evt. stjerneanis koge med i gryden – det giver en dejlig lakridssmag. Afkøl siruppen helt.
Skær toppen af vandmelonen, og udhul den. Brug gerne et parisiennejern, så du får fine melonkugler, eller skær melonkødet i 1 x 1 cm store tern. Gem den udhulede melonskal til at servere drinken i.
Pres saften af appelsinerne. Bland appelsinsaft, rødvin, Grand Marnier og sukkersirup i en stor skål.
Tilsæt vandmelonstykkerne, og lad dem trække i rødvinsblandingen i 1-2 timer i køleskabet.
Servér den iskolde vandmelon-sangria i den udhulede melonskal.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk