Vandmelon-sangria

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Prøv en frisk og sommerlig version af den spanske klassiker. Her er en skøn opskrift på vandmelon-sangria.

Bemærk
Trækketid: 2 timer.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog sukker og vand sammen i en gryde, til sukkeret er smeltet. Lad evt. stjerneanis koge med i gryden – det giver en dejlig lakridssmag. Afkøl siruppen helt.
Skær toppen af vandmelonen, og udhul den. Brug gerne et parisiennejern, så du får fine melonkugler, eller skær melonkødet i 1 x 1 cm store tern. Gem den udhulede melonskal til at servere drinken i.
Pres saften af appelsinerne. Bland appelsinsaft, rødvin, Grand Marnier og sukkersirup i en stor skål.
Tilsæt vandmelonstykkerne, og lad dem trække i rødvinsblandingen i 1-2 timer i køleskabet.
Servér den iskolde vandmelon-sangria i den udhulede melonskal.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar