Vandmelon-ispinde med chokolade

12. november 2021 af .

Foto: Peter Kam

Vandmelon består af mere end 90 procent vand, så hvis der er nogen frugt, der passer til at lave ispinde af, må det være den. Skær nogle tykke skiver, og dyp dem i chokolade, så er ispindene færdige.

Bemærk
Frysetid: Mindst 4 timer.

Ingredienser

Udstyr

10 ispinde

Sådan gør du

Skær vandmelonen i trekantede skiver. Stik en ispind i trekanten fra den side, som skallen er på.
Hak chokoladen groft, og smelt den over vandbad. Dyp spidsen af hver trekant i chokoladen, og læg dem på et stykke bagepapir.
Hak pistacienødderne, og drys dem over chokoladen.
Læg ispindene i fryseren i mindst 4 timer.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar