Vandmelon-ispinde med chokolade
12. november 2021
af
Linn Grubbström.
Foto: Peter Kam
Vandmelon består af mere end 90 procent vand, så hvis der er nogen frugt, der passer til at lave ispinde af, må det være den. Skær nogle tykke skiver, og dyp dem i chokolade, så er ispindene færdige.
Bemærk
Frysetid: Mindst 4 timer.
Ingredienser
Udstyr
10 ispinde
Sådan gør du
Skær vandmelonen i trekantede skiver. Stik en ispind i trekanten fra den side, som skallen er på.
Hak chokoladen groft, og smelt den over vandbad. Dyp spidsen af hver trekant i chokoladen, og læg dem på et stykke bagepapir.
Hak pistacienødderne, og drys dem over chokoladen.
Læg ispindene i fryseren i mindst 4 timer.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk