Vandmelon-gazpacho og bruschetta med gedeost

Tomaterne giver modspil til vandmelonen i dette remix af den spanske suppeklassiker

Ingredienser

Sådan gør du

Skær vandmelonen i grove stykker. Halvér tomaterne, og fjern kernerne. Skræl agurken, halvér den, fjern kernerne, og skær den i tern.
Blend stykkerne med basilikum, olie, æbleeddike og brød i mindre stykker. Fortsæt med at blende, til suppen er ensartet. Stil på køl.
Forvarm ovnen til 200°. Halvér brødskiverne. Dryp dem med olivenolie.
Fordel gedeost på brødet, dryp med honning og lidt mere olie, og drys brødskiverne med hakket rosmarin.
Rist bruschettaerne i ovnen i 8-10 minutter.
Servér suppen iskold, pynt med friske urter og et dryp olivenolie, og nyd de sprøde bruschettaer til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar