Vandbakkelser med lemoncurd, vaniljeskum og marcipanlåg

Vandbakkelser kan gøre den mest erfarne bager nervøs, men det er faktisk ikke så svært at lykkes med de luftige boller, som man kan tro. Bag bollerne uden at åbne ovnlågen for tidligt, og fyld dem med syrlig lemoncurd og vaniljeprikket flødeskum.

Vandbakkelser med lemoncurd, vaniljeskum og marcipanlåg
31-60 min.

(1)

February 24, 2022 af Linn GrubbströmFoto: Columbus Leth

Ingredienser

stk.

Udstyr

  • 1 sprøjtepose med rund tylle
  • 1 sprøjtepose med stor stjernetylle
  • 1 glas eller 1 udstikkerform, ca. 3 cm i diameter

Sådan gør du

Tip!

Mål mængden af æg præcist. Hælder du for meget æg i dejen, bliver den løs. Det er sværere at få luftige og høje vandbakkelser med en løs dej.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'