Valnøddebrød med spinat

Brødet får en smuk grøn farve og smager godt til ost eller som tilbehør til salater.

Valnøddebrød med spinat
0-30 min.

(0)

May 31, 2018 af Carsten KysterFoto: Joachim Wichmann
Bemærk:Bagetid: Ca. 40 minutter.

Ingredienser

stk.

Udstyr

  • to aflange brødforme, ca. 1,5 liter hver

Sådan gør du

Tip!

Hvis du foretrækker en sprød skorpe på dit brød, skal du lade det køle af på en bagerist uden at dække det til. Vil du gerne have en blød og mere elastisk skorpe, kan du lægge et rent viskestykke over det friskbagte brød, mens det køler af på bageristen. Så vil dampen fra brødet blødgøre skorpen.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'