Vagtelæg med urtebrødkrummer
1. juni 2018
af
Carsten Kyster.
Foto: Colombus Leth
Skal du have gæster til middag, så server vagtelæg med urtebrødkrummer, som en appetizer.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 150º. Rist brødskiverne i ovnen, til de er helt tørre.
Hak krydderurterne groft.
Blend dem sammen med brødet i en blender/minihakker. Bland salt og peber i.
Kog vagtelæggene i 6 minutter, skyl dem i koldt vand, og pil dem.
Anret æggene på et fad, og drys med de sprøde urtebrødkrummer.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk