Vagtelæg med radiser og purløgsolie
1. juni 2018
af
Carsten Kyster.
Foto: Columbus Leth
Når de små vagtelæg steges i en æbleskivepande, får de en flot facon.
Ingredienser
Udstyr
en æbleskivepande
Sådan gør du
Bland fintklippet purløg med lidt olivenolie.
Rens radiserne, og skær dem i tændstiktynde strimler.
Opvarm en gammeldags æbleskivepande med resten af olivenolien.
Slå et vagtelæg ud i hvert hul, og steg dem i et par minutter, til de er faste med en let flydende blomme.
Anret de stegte vagtelæg på små tallerkener, og top med purløgsolie og radiser. Krydr med salt og peber.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk