Vagtelæg med radiser og purløgsolie

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Når de små vagtelæg steges i en æbleskivepande, får de en flot facon.

Ingredienser

Udstyr

en æbleskivepande

Sådan gør du

Bland fintklippet purløg med lidt olivenolie.
Rens radiserne, og skær dem i tændstiktynde strimler.
Opvarm en gammeldags æbleskivepande med resten af olivenolien.
Slå et vagtelæg ud i hvert hul, og steg dem i et par minutter, til de er faste med en let flydende blomme.
Anret de stegte vagtelæg på små tallerkener, og top med purløgsolie og radiser. Krydr med salt og peber.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar