Vafler med skyr og lakridssukker

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Vafler er herlige både som dessert, og når der skal hygges lidt ekstra i weekenden.

Bemærk
Hviletid, dej: 30 minutter.

Ingredienser

Sådan gør du

Pisk æggene sammen i en skål med en elpisker. Tilsæt halvdelen af mælken, mel, sukker, vaniljesukker og salt, og pisk igen. Pisk resten af mælken i, til dejen er jævn.
Lad dejen hvile i 30 minutter.
Varm et vaffeljern godt op, og pensl det med smeltet smør. Hæld dej i, og steg vaflerne, til de er gyldne og sprøde. Pensl vaffeljernet med smeltet smør mellem hver vaffel. Der bliver 8 store vafler ud af portionen.
Rør sukker og lakridspulver sammen.
Servér vaflerne varme toppet med skyr, lakridssukker og frysetørrede hindbær.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar