Vafler med skyr og lakridssukker
1. juni 2018
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Betina Hastoft
Vafler er herlige både som dessert, og når der skal hygges lidt ekstra i weekenden.
Bemærk
Hviletid, dej: 30 minutter.
Ingredienser
Sådan gør du
Pisk æggene sammen i en skål med en elpisker. Tilsæt halvdelen af mælken, mel, sukker, vaniljesukker og salt, og pisk igen. Pisk resten af mælken i, til dejen er jævn.
Lad dejen hvile i 30 minutter.
Varm et vaffeljern godt op, og pensl det med smeltet smør. Hæld dej i, og steg vaflerne, til de er gyldne og sprøde. Pensl vaffeljernet med smeltet smør mellem hver vaffel. Der bliver 8 store vafler ud af portionen.
Rør sukker og lakridspulver sammen.
Servér vaflerne varme toppet med skyr, lakridssukker og frysetørrede hindbær.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Opskrift på klassiske vafler
Powered by Froala Editor