Vafler med rejer og stenbiderrogn

27. september 2021 af .

Foto: Peter Kam

Du bestemmer selv, om denne lækre vaffel med rejer og stenbiderrogn passer bedst som en forret eller som en let frokost. Skænk et glas hvidvin, og drøm dig væk til Skagen, når du tager første bid!

Ingredienser

Sådan gør du

Bland begge slags mel, bagepulver og salt sammen i en skål.
Hæld mælken i skålen, og pisk dejen sammen med en elpisker.
Tilsæt æggene, og pisk dejen sammen. Smelt smørret i en gryde, og hæld det i dejen.
Bag vaflerne i et belgisk eller almindeligt vaffeljern, til de er gyldne.
Top vaflerne med cremefraiche, rejer og stenbiderrogn.
Skyl purløgen og dilden, og hak dem fint. Drys purløgen og dilden over vaflerne.

Tip!

Denne lille ret smager bedst, hvis du køber hele rejer, som du selv piller. Bliver det for omstændeligt, kan du selvfølgelig også købe færdigpillede rejer.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar