Vafler med rejer og stenbiderrogn
27. september 2021
af
Linn Grubbström.
Foto: Peter Kam
Du bestemmer selv, om denne lækre vaffel med rejer og stenbiderrogn passer bedst som en forret eller som en let frokost. Skænk et glas hvidvin, og drøm dig væk til Skagen, når du tager første bid!
Ingredienser
Sådan gør du
Bland begge slags mel, bagepulver og salt sammen i en skål.
Hæld mælken i skålen, og pisk dejen sammen med en elpisker.
Tilsæt æggene, og pisk dejen sammen. Smelt smørret i en gryde, og hæld det i dejen.
Bag vaflerne i et belgisk eller almindeligt vaffeljern, til de er gyldne.
Top vaflerne med cremefraiche, rejer og stenbiderrogn.
Skyl purløgen og dilden, og hak dem fint. Drys purløgen og dilden over vaflerne.
Tip!
Denne lille ret smager bedst, hvis du køber hele rejer, som du selv piller. Bliver det for omstændeligt, kan du selvfølgelig også købe færdigpillede rejer.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk