Vafler med mascarponecreme og frugt
17. juli 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Nybagte vafler med mascarponecreme og frugt er så lækre og kan spises både morgen, middag og aften. Skift mascarponecremen ud med skyr, hvis du vil spare på kalorierne.
Bemærk
Hviletid, dej: 30 minutter.
Ingredienser
Sådan gør du
Smelt og brun smørret i en kasserolle. Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud.
Pisk æg, sukker og vaniljekorn med en elpisker i en stor skål til en lys og luftig masse. Sigt mel og bagepulver, og vend det i dejen.
Rør herefter mælk og brunet smør i dejen. Lad dejen hvile i ca. 30 minutter på køl. Bag vaflerne i et vaffeljern, til de er gyldne.
Rør mascarpone og cremefraiche sammen.
Skyl bærrene, og skær hindbærrene i halve. Skær skrællen af mangoen, og skær mangokødet i små tern. Vend bær og mango med sukker.
Anret de færdigbagte vafler med mascarponecreme, bær og frugt, og pynt evt. med citronmelisse.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Opskrift på klassiske vafler
Powered by Froala Editor