Vafler med mandelmel og friske bær
21. januar 2019
af
Cecilia Fahlström.
Foto: Stine Christiansen (Skovdal & Skovdal Aps.)
Denne type vafler er uden æg, hvilket gør dem sprøde, og de indeholder mandelmel, som giver en herlig smag.
Ingredienser
Sådan gør du
Smelt smørret, og lad det køle af. Bland de 2 slags mel, sukker og bagepulver i en skål. Hæld mælk og vand i melblandingen, og pisk, indtil dejen er glat og ensartet. Pisk det smeltede smør i.
Bag vafler i et varmt vaffeljern – giv dem nogle minutter, indtil de er sprøde og gyldne.
Anret vaflerne med hindbær, blåbær, ahornsirup og frisk mynte.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Opskrift på klassiske vafler
Powered by Froala Editor