Vafler med bananasplit-is og brændte skumfiduser
1. juni 2018
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Stine Christiansen
Forkæl dig selv med modne bananer, peanuts og mørk chokolade i denne skønne dessert!
Bemærk
Frysetid: 1 time.
Ingredienser
Udstyr
en lille creme brûlée-gasbrænder
Sådan gør du
Læg isen i en skål, og lad den stå et øjeblik, så den bliver blød.
Skær banan i små tern, og hak peanuts og chokolade. Rør det i isen sammen med lidt karamelsauce.
Læg isen i en beholder med låg. Sæt den i fryseren i mindst 1 time, til den er fast.
Brænd skumfiduser med en gasbrænder, til de er let gyldne. Har du ingen gasbrænder, kan du blot bruge skumfiduserne, som de er.
Smelt chokoladen i en varmefast skål over vandbad. Lav kugler af isen, læg dem i vaflerne, og top med skumfiduser, smeltet chokolade og karamelsauce.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk