Vaffel-toast med skinke, spinat og ost
Giv den klassiske toast med ost og skinke et løft med lidt frisk spinat. Hvis du rister den i et vaffeljern i stedet for en toaster, får den et fint mønster.

0-30 min.
(1)
7. marts 2021 af Gitte Heidi RasmussenFoto: Betina Hastoft
Ingredienser
personer
Vaffel-toast
- 1 håndfuld frisk spinat
- gouda
- 2 skiver
- kogt skinke
- 2 skiver
- groft toastbrød
- 4 skiver
Sådan gør du
Vaffel-toast
Skyl og tør spinaten.
Fordel ost, spinat og skinke på halvdelen af brødskiverne, og læg den anden halvdel brødskiver ovenpå.
Rist sandwichen i et vaffeljern i stedet for en almindelig toaster, og giv den et let julet udseende.
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner
Den her er også god: Cowboytoast