Vaffel-toast med skinke, spinat og ost
7. marts 2021
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Giv den klassiske toast med ost og skinke et løft med lidt frisk spinat. Hvis du rister den i et vaffeljern i stedet for en toaster, får den et fint mønster.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl og tør spinaten.
Fordel ost, spinat og skinke på halvdelen af brødskiverne, og læg den anden halvdel brødskiver ovenpå.
Rist sandwichen i et vaffeljern i stedet for en almindelig toaster, og giv den et let julet udseende.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Den her er også god: Cowboytoast