Vaffel-toast med skinke, spinat og ost

Giv den klassiske toast med ost og skinke et løft med lidt frisk spinat. Hvis du rister den i et vaffeljern i stedet for en toaster, får den et fint mønster.

Vaffel-toast med skinke, spinat og ost
0-30 min.

(1)

7. marts 2021 af Gitte Heidi RasmussenFoto: Betina Hastoft

Ingredienser

personer

Vaffel-toast

1 håndfuld frisk spinat
gouda
2 skiver
kogt skinke
2 skiver
groft toastbrød
4 skiver

Sådan gør du

Vaffel-toast

Skyl og tør spinaten.
Fordel ost, spinat og skinke på halvdelen af brødskiverne, og læg den anden halvdel brødskiver ovenpå.
Rist sandwichen i et vaffeljern i stedet for en almindelig toaster, og giv den et let julet udseende.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Den her er også god: Cowboytoast

Måske du også kan li'