Vaffel-toast med skinke, spinat og ost

7. marts 2021 af .

Foto: Betina Hastoft

Giv den klassiske toast med ost og skinke et løft med lidt frisk spinat. Hvis du rister den i et vaffeljern i stedet for en toaster, får den et fint mønster.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl og tør spinaten.
Fordel ost, spinat og skinke på halvdelen af brødskiverne, og læg den anden halvdel brødskiver ovenpå.
Rist sandwichen i et vaffeljern i stedet for en almindelig toaster, og giv den et let julet udseende.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk

Den her er også god: Cowboytoast

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar