Urtevafler med fjordrejer
16. oktober 2020
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Fyld friske krydderurter i de salte vafler, og du har en delikat bund at servere de skønne fjordrejer på.
Ingredienser
Sådan gør du
Smelt smørret, og hæld det i en blender sammen med sødmælk, kærnemælk og æg. Blend i 2 minutter.
Rør mel, bagepulver og salt sammen i en skål, og hæld det i blenderen. Blend i 2 minutter.
Skyl og hak urterne fint, rør dem i dejen, og lad den trække i 15 minutter. Bag vaflerne i et vaffeljern, til de er gyldne.
Pil løget, og skær det i tynde strimler. Vend dem med eddike, honning og vand i en skål, og lad det trække i et kvarter, gerne længere.
Skyl radiserne, og skær dem tyndt ud, f.eks. på et mandolinjern. Skyl og tør dild. Fordel cremefraiche, syltede løg og fjordrejer på vaflerne. Top med radiser og dild.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk