Urtesauce
1. juni 2018
af
Christine Bille Nielsen.
Foto: Betina Hastoft
En velsmagende sauce kogt på fond og lidt forskellige urter. Urtesauce går rigtig godt til både kød, fjerkræ og hvid fisk.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog fonden op i en gryde. Opløs majsstivelsen i vandet, og hæld det i saucen under omrøring, så saucen jævnes.
Skræl gulerødder og selleri, og skær dem i bittesmå tern. Kog dem i saucen i 3 minutter.
Skær tomaten i meget små tern. Skyl og hak persillen.
Vend tomat og persille i saucen, og smag til med salt, peber og evt. balsamico eller æbleeddike.
Tip!
Hvis du har stegesky tilovers fra det kød, du serverer til saucen, så kom det endelig i urtesaucen – det giver den bare endnu mere god smag.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk