Urtesauce

En velsmagende sauce kogt på fond og lidt forskellige urter. Urtesauce går rigtig godt til både kød, fjerkræ og hvid fisk.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog fonden op i en gryde. Opløs majsstivelsen i vandet, og hæld det i saucen under omrøring, så saucen jævnes.
Skræl gulerødder og selleri, og skær dem i bittesmå tern. Kog dem i saucen i 3 minutter.
Skær tomaten i meget små tern. Skyl og hak persillen.
Vend tomat og persille i saucen, og smag til med salt, peber og evt. balsamico eller æbleeddike.

Tip!

Hvis du har stegesky tilovers fra det kød, du serverer til saucen, så kom det endelig i urtesaucen – det giver den bare endnu mere god smag.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar