Urtepaneret svinemørbrad

27. september 2021 af .

Foto: Betina Hastoft

Mix nogle af de krydderurter, du har i vindueskarmen, i haven eller på altankassen med parmesan, og pak en svinemørbrad ind i dem. Det er nemt og giver masser af smag til det milde og møre kød.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 160°. Afpuds mørbraden for sener og hinder.
Blend krydderurterne med parmesan skåret i mindre stykker, skallen fra citronen og olie. Blend til en jævn konsistens, og smag til med salt og peber.
Brun svinemørbraden på en pande i olivenolie. Tag den af panden, drys mel på alle kanterne, og pensl med sennep. Rul kødet i krydderurteblandingen.
Bag mørbraden i ovnen i 10 minutter, vend den om, og bag i yderligere 10 minutter. Kernetemperaturen skal være 62-65°. Lad kødet hvile i 5 minutter, og skær det ud til tykke bøffer.
Servér mørbradbøfferne med kogte nye kartofler og en blandet salat til.

Tip!

Brug gerne andre krydderurter, hvis du har dm i forvejen. Alle slags kan bruges!

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar