Urtemarineret lammefilet med stegte grøntsager

Saftig lammefilet, der bliver marineret i mynte, persille, hvidløg og citron, og som får selskab af stegte grøntsager. Hele måltidet kan tilberedes i den samme pande, så der er minimalt med opvask!

Bemærk
Marinering, kød: 30 minutter.

Ingredienser

Sådan gør du

Pil og pres hvidløget. Skyl citronen, og riv skallen fint. Rør hvidløg, citronskal, olivenolie og balsamico sammen. Skyl og hak mynte og persille.
Rør lidt af de hakkede urter i marinaden, og gem resten til senere. Hæld marinaden over lammefileten, og lad den trække i 30 minutter.
Steg lammefileten på en pande i 6-7 minutter på hver side. Tag kødet af panden.
Skrub kartoflerne, og kog dem, til de er næsten møre. Lad dem køle af, og skær dem i skiver.
Fjern blade og tråde fra majskolberne, og skær majskernerne af kolben med en skarp kniv. Skyl og flæk squashen på langs, og skær den i skiver.
Steg kartofler, majs og squash i olie på en pande i 6-8 minutter, til de er gyldne.
Vend de stegte grøntsager sammen med resten af de hakkede urter. Servér som tilbehør til lammefilet skåret i tynde skiver.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
14. august 2018 af .

Foto: Line Falck

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar