Udbenede kyllingelår med rosmarin og appelsin, kålsalat og ovnstegte kartofler
Der er ikke noget som kylling og appelsin i samme fad. Servér med kålsalat og ovnstegte kartofler til. Hvis du ikke kan finde udbenede kyllingelår i supermarkedet og ikke har mod på at udbene selv, så brug blot hele kyllingelår, og lad appelsin og rosmarin stege med i fadet.
![Udbenede kyllingelår med rosmarin og appelsin, kålsalat og ovnstegte kartofler](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/udbenede-kyllingelar-med-rosmarin-og-appelsin-kalsalat-og-ovnstegte-kartofler_4859.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5572916666666666&fp-y=0.515380859375&fp-z=1.1294117647058823)
0-30 min.
(0)
August 14, 2018 af Marie MelchiorFoto: Line Falck
Ingredienser
personer
Sådan gør du
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner