Tzatziki med radiser og røget makrel

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Cremet tzatziki med radiser serveret med røget makrel. Ja, det smager faktisk rigtig godt!

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl agurken, og riv den groft. Vrid den revne agurk fri for væde, og rør den i yoghurten sammen med presset hvidløg.
Rens radiserne, skær dem i tynde skiver, og vend dem i yoghurten. Smag til med salt og peber.
Fjern hovedet på makrellen, og åbn den på bugen.
Kør en skarp kniv langs skindsiden, så slipper kødet nemmere skindet.
Fjern forsigtigt ben, så kødet er lige til at tage ud, drys med purløg, og servér med rugbrød og radise-tzatziki.

Tip!

Radiser er rige på C-vitaminer, folat og stoffet raphonal, som gavner fordøjelsen.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar