Tzatziki med radiser og røget makrel
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Cremet tzatziki med radiser serveret med røget makrel. Ja, det smager faktisk rigtig godt!
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl agurken, og riv den groft. Vrid den revne agurk fri for væde, og rør den i yoghurten sammen med presset hvidløg.
Rens radiserne, skær dem i tynde skiver, og vend dem i yoghurten. Smag til med salt og peber.
Fjern hovedet på makrellen, og åbn den på bugen.
Kør en skarp kniv langs skindsiden, så slipper kødet nemmere skindet.
Fjern forsigtigt ben, så kødet er lige til at tage ud, drys med purløg, og servér med rugbrød og radise-tzatziki.
Tip!
Radiser er rige på C-vitaminer, folat og stoffet raphonal, som gavner fordøjelsen.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Prøv også:Vores bedste opskrift på tzatziki