Tykke pandekager med surdej

5. maj 2022 af .

Foto: Betina Hastoft

Har du en rest surdej tilovers fra sidste fodring, kan du bruge dem i pandekagerne her. Det giver ekstra smag og en lækker konsistens.

Ingredienser

Sådan gør du

Bland mel, sukker, salt og vaniljepasta i en skål. Smelt smørret, og lad det køle af.
Del ægget i blomme og hvide, og hæld æggeblomme, surdej og mælk i skålen med melet. Pisk det godt sammen.
Tilsæt smeltet smør, og pisk igen. Pisk æggehviden stiv med en elpisker i en skål, og vend den forsigtigt i dejen med en dejskraber.
Steg pandekagerne i lidt smør på en pande ved middel varme, og vend dem, når de bobler i overfladen, og undersiden er lysebrun.
Skyl og tør bærrene, og drys dem over de lune pandekager sammen med et dryp sirup.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar