Tykke æblepandekager med ahornsirup

11. april 2022 af .

Foto: Columbus Leth

Disse pandekager er vidunderlige til brunch. Lav dem også gerne med pærer, hvis du har dem liggende i frugtskålen.

Ingredienser

Sådan gør du

Bland mel med sukker, kanel, kardemomme, bagepulver og salt i en skål.
Smelt smørret i en gryde, og pisk det i melblandingen sammen med æg og mælk, til dejen er jævn og ensartet.
Skyl æblerne, og skær dem i skiver. Smelt lidt smør på en pande, og steg 2-3 skiver æble ad gangen, alt efter pandens størrelse.
Hæld lidt dej på hvert æble, og steg pandekagerne gyldne på den ene side. Vend pandekagerne, og steg dem færdige på den anden side.
Tør evt. panden af, og gentag, til dej og æbleskiver er brugt. Hold evt. pandekagerne lune mellem 2 tallerkener.
Servér pandekagerne sammen med rørsukker og ahornsirup.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar