Tuntatar på tacochips med olivensalsa

Sæt et fad med tuntatar på tacochips frem på bordet som en lille snack, og servér et glas champagne som velkomstdrink, så er middagen allerede godt i gang.

Tuntatar på tacochips med olivensalsa
0-30 min.

(0)

May 31, 2018 af Carsten KysterFoto: Columbus Leth
Bemærk:Frysetid, fisk: 1-4 døgn.

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

Fisk, som skal bruges til tatar, skal være helt frisk. Derudover skal fisken have været frosset ved -20º i mindst et døgn eller ved -18º i mindst fire døgn for at undgå eventuelle parasitter. Spørg hos fiskehandleren – han har måske fisk på frost, som netop er beregnet til tatar, sushi eller råmarinering.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'