Tuntatar med jordbær
6. oktober 2020
af
Linn Grubbström.
Foto: Martin Tanggaard
Jordbær, frisk tun og basilikum er en magisk sommerkombination. I den her syrlige tuntatar kommer de lækre råvarer virkelig til deres ret. Spis den som en forret eller let frokost med godt brød til.
Ingredienser
Sådan gør du
Køb tun hos fiskehandeleren, der må spises rå. Skær tunen i små tern.
Skær jordbær i små tern. Hak chili og basilikum fint. Riv limeskallen.
Vend forsigtigt tun, jordbær, chili, basilikum, limeskal og friskpresset limesaft sammen.
Smag blandingen til med salt og peber.
Portionsanret tuntataren, og servér den med friske basilikumblade.
Tip!
Bed om sushi-tun hos fiskehandleren, så fiskehandleren ved, at den skal serveres rå.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk