Tuntatar med æble og kapersbær
26. juli 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Tag en tun. Tilsæt lidt syre, friskhed, fedme og knas, og så har du en skøn forret eller hurtig frokost. Æble, kapers, olie og ristet brød gør nemlig tunen selskab, og de gør det godt.
Bemærk
Trækketid: 30 minutter.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær tunfilet i ½ cm store tern.
Skræl æblet; fjern kernehuset, og skær æblet i små tern. Snit purløg fint, og klip karsen. Skær kapersbær i kvarte.
Bland tun- og æbletern i en skål sammen med purløg, karse og kapersbær. Vend olien i, og smag til med salt og peber.
Sæt tuntataren på køl i 30 minutter inden servering.
Servér med ristet brød eller en blandet grøn salat.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk