Tuntatar med æble og kapersbær

Tag en tun. Tilsæt lidt syre, friskhed, fedme og knas, og så har du en skøn forret eller hurtig frokost. Æble, kapers, olie og ristet brød gør nemlig tunen selskab, og de gør det godt.

Bemærk
Trækketid: 30 minutter.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær tunfilet i ½ cm store tern.
Skræl æblet; fjern kernehuset, og skær æblet i små tern. Snit purløg fint, og klip karsen. Skær kapersbær i kvarte.
Bland tun- og æbletern i en skål sammen med purløg, karse og kapersbær. Vend olien i, og smag til med salt og peber.
Sæt tuntataren på køl i 30 minutter inden servering.
Servér med ristet brød eller en blandet grøn salat.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
26. juli 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar