Tunsandwich med avocado
29. juni 2021
af
Line Holt Nielsen.
Foto: Maria Fabricius Tegner
Tunsalat er ikke kun til børnenes madpakker. Rør fisken med lidt forårsløg, rød chili og kapers, så har du en base, som er god i sandwich til både frokost og aftensmad.
Ingredienser
Sådan gør du
Afdryp tun, og mos den med cremefraiche.
Hak forårsløg og chili fint, og bland det i sammen med kapers. Smag til med salt og peber.
Skær avocado i skiver.
Flæk og lun sandwichbollerne. Steg dem evt. gyldne i lidt smør på en pande.
Fordel avocadoskiver og tunfyldet i de to sandwich, og pynt med karse .
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk