Tunsandwich med avocado

29. juni 2021 af .

Foto: Maria Fabricius Tegner

Tunsalat er ikke kun til børnenes madpakker. Rør fisken med lidt forårsløg, rød chili og kapers, så har du en base, som er god i sandwich til både frokost og aftensmad.

Ingredienser

Sådan gør du

Afdryp tun, og mos den med cremefraiche.
Hak forårsløg og chili fint, og bland det i sammen med kapers. Smag til med salt og peber.
Skær avocado i skiver.
Flæk og lun sandwichbollerne. Steg dem evt. gyldne i lidt smør på en pande.
Fordel avocadoskiver og tunfyldet i de to sandwich, og pynt med karse .

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar