Tunsalat med fennikel og forårsløg
16. august 2019
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
En hurtig lækkerbisken til lørdagsfrokosten, eller en supernem aftensmadsret til den lille sult. Tunsalat kan de fleste lide, og du kan variere garnituren efter eget ønske.
Ingredienser
Sådan gør du
Rør mayonnaise, cremefraiche og sennep sammen. Hæld olien fra tunen, og rør tun i dressingen.
Fjern de yderste blade fra fenniklen, halvér den, og hak halvdelen fint. Skær den anden halvdel i helt tynde skiver, gerne på et mandolinjern. Pil løget, og hak det fint. Rør begge dele i tunsalaten, og smag til med fennikelfrø, salt og peber.
Rens forårsløgene, og hak dem fint.
Servér tunsalaten med fintskåret fennikel og forårsløg på toppen sammen med gode stykker rugbrød.
Tip!
Når du hælder olie fra tunen, kan du gemme den i en skål og bruge den i salatdressing eller over din pasta. Husk at bruge den senest næste dag.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Opskrift på klassisk tunsalat