Tundeller med rodfrugter og chilimayo

1. juni 2018 af .

Foto: Nina Malling, Skovdal Nordic

En dåse tun kan let forvandles til saftige deller. Har du friske krydderurter i vindueskarmen, kan du hakke og tilsætte en god håndfuld.

Bemærk
Ovntid, rodfrugtfritter: 30 minutter.

Ingredienser

Sådan gør du

Rør tun, æg, havregryn, salt og peber sammen til en fars. Skær forårsløgene i tynde skiver, og rør dem i farsen.
Tænd ovnen på 175°.
Skræl rodfrugterne, og skær dem i stave. Fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir; dryp med olie, og drys med salt.
Bag fritterne i ovnen i 30 minutter, til de er møre og sprøde.
Pil og pres hvidløg, og rør det sammen med mayonnaise, tomatpuré, hvidvinseddike og chiliflager. Smag til med salt, og sæt mayoen på køl indtil servering.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar