Tundeller med rodfrugter og chilimayo
1. juni 2018
af
Emma Martiny.
Foto: Nina Malling, Skovdal Nordic
En dåse tun kan let forvandles til saftige deller. Har du friske krydderurter i vindueskarmen, kan du hakke og tilsætte en god håndfuld.
Bemærk
Ovntid, rodfrugtfritter: 30 minutter.
Ingredienser
Sådan gør du
Rør tun, æg, havregryn, salt og peber sammen til en fars. Skær forårsløgene i tynde skiver, og rør dem i farsen.
Tænd ovnen på 175°.
Skræl rodfrugterne, og skær dem i stave. Fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir; dryp med olie, og drys med salt.
Bag fritterne i ovnen i 30 minutter, til de er møre og sprøde.
Pil og pres hvidløg, og rør det sammen med mayonnaise, tomatpuré, hvidvinseddike og chiliflager. Smag til med salt, og sæt mayoen på køl indtil servering.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk