Tuncreme med asparges og mynte

27. juli 2023 af .

Foto: Columbus Leth

Skøn forret eller mellemret, der er perfekt at nippe af med godt brød til.

Ingredienser

Sådan gør du

Kør tun og ansjoser på en blender til ensartet konsistens. Bland med cremefraiche, og smag til med citronsaft, salt og peber. Justér konsistensen med vand og olie.
Rist græskarkerner i olie på en pande i ca. 5 minutter, til de er gyldne. Krydr med salt.
Skyl aspargesene, og knæk den nederste, træede ende af. Kassér dem.
Damp aspargesene i en gryde med kogende, saltet vand i 1-2 minutter. Afdryp dem grundigt.
Hak dild og mynte groft.
Anret tuncremen på 4 små tallerkner eller et lille fad. Top med asparges, dild, mynte og græskarkerner. Servér evt. med citronbåde og brød.

Tip!

De ristede græskarkerner er også skønne på en salat, suppe eller alene som en lille snack.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar