Tuncreme med asparges og mynte
27. juli 2023
af
Louisa Lorang.
Foto: Columbus Leth
Skøn forret eller mellemret, der er perfekt at nippe af med godt brød til.
Ingredienser
Sådan gør du
Kør tun og ansjoser på en blender til ensartet konsistens. Bland med cremefraiche, og smag til med citronsaft, salt og peber. Justér konsistensen med vand og olie.
Rist græskarkerner i olie på en pande i ca. 5 minutter, til de er gyldne. Krydr med salt.
Skyl aspargesene, og knæk den nederste, træede ende af. Kassér dem.
Damp aspargesene i en gryde med kogende, saltet vand i 1-2 minutter. Afdryp dem grundigt.
Hak dild og mynte groft.
Anret tuncremen på 4 små tallerkner eller et lille fad. Top med asparges, dild, mynte og græskarkerner. Servér evt. med citronbåde og brød.
Tip!
De ristede græskarkerner er også skønne på en salat, suppe eller alene som en lille snack.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk