Tuncarpaccio med lakserogn, parmesan og rucola
Tuncarpaccio er måske verdens bedste forret! Servér med lakserogn, parmesan og rucola, og både smag og udseende vil imponere dine gæster.
![Tuncarpaccio med lakserogn, parmesan og rucola](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/tuncarpaccio-med-lakserogn-parmesan-og-rucola_1492.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.4899088541666667&fp-y=0.586181640625&fp-z=1.2)
0-30 min.
(0)
May 31, 2018 af Carsten KysterFoto: Columbus Leth
Bemærk:Frysning: Mindst 24 timer for at undgå parasitter i tunen.
Ingredienser
personer
Sådan gør du
Tip!
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner
Se også: Opskrift på carpaccio med kød
Powered by Froala Editor