Tunburger med spidskål
17. juli 2018
af
Emma Martiny.
Foto: Winnie Methmann
En fiskeburger med dåsetun er både billig og nem at lave og smager som god restaurantmad. Opskriften kan derfor også sagtens bruges, hvis du får gæster til middag.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl og snit spidskål fint. Pil og skær rødløg i helt tynde skiver. Skyl og skær æblet i papirtynde både.
Rør skyr, mayonnaise, eddike, sennep, honning, salt og peber sammen. Vend det hele sammen i en skål.
Afdryp olie eller vand fra tunen. Rør tun, æg, havregryn, salt og peber sammen til en fars.
Rens og skær forårsløgene i tynde skiver, og rør dem i farsen. Form store bøffer, og steg dem i smør på en pande, til de er gyldne.
Skyl og hak krydderurterne fint. Lun burgerbollerne, og saml burgerne med spidskålsslaw, tunbøffer og krydderurter.
Tip!
Du kan også røre en fars af fersk laksefilet skåret i tern og blandet med krydderurter, citronsaft, salt og peber.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk