Tunbøffer med salsa
12. oktober 2018
af
Emma Martiny.
Foto: Winnie Methmann
Tunbøfferne er lynhurtige at lave og skal blot lige kysse panden. Nyd dem med en grillet salsa af ananas og avocado.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog ris efter anvisningen på pakken.
Skær skrællen af ananassen, og fjern den hårde midte med en skarp kniv. Skær frugtkødet i kvarte skiver. Steg dem i kokosolie på en pande, så de bliver saftige og gyldne. Tag dem af panden, og hak dem.
Flæk avocadoer, fjern stenen, og skær avocadokødet i tern. Bland med ananas i en skål. Hak mynte, og pres saften af limefrugten. Hæld mynte, limesaft og olie i skålen. Krydr med salt og peber.
Vend tunbøfferne i en blanding af sesamfrø og salt. Smelt kokosolie på en pande ved høj varme, og steg bøfferne i et par minutter på hver side. De skal være rå og røde i midten!
Skær limefrugten i skiver. Servér tunbøffer med ris, salsa og limeskiver.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk