Tunbøf med stegte majskolber og avocadosalat
24. juli 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Tunbøfferne skal kun have kort tid på grillen, så de stadig er saftige og helt røde indeni. Servér med lækkert tilbehør i form af stegte majskolber og avocadosalat. Mums!
Ingredienser
Sådan gør du
Pensl tunbøfferne med olie, og krydr med salt og peber. Steg dem på en (grill)pande i 2-3 minutter på hver side.
Pil blade og tråde af majskolberne, og kog kolberne i 7 minutter.
Skær dem i mindre stykker, pensl dem med olie, og steg dem på en (grill)pande på alle sider.
Flæk avocadoerne, fjern stenen, og skær kødet i tynde både. Rens peberfrugterne, og skær dem i tynde stave.
Bland avocado og peberfrugt, og drys med sesamfrø og koriander.
Kog bouillon og sojasauce sammen i 3 minutter, til det tykner.
Servér det som sauce til tunbøffer, majskolber og salat. Pynt med koriander.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk