Tuna melt sandwich
1. juni 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Den amerikanske sandwich-klassiker er kendt for sin gode smag, hvor varm tun og smeltet ost går hånd i hånd. Tilbered evt. denne sandwich i en toaster eller i ovnen.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 180°.
Hæld olien fra tunen. Rens peberfrugten, og skær den i tern. Pil og hak løget.
Rør tunen sammen med cremefraiche, mayonnaise, dild, peberfrugt og skalotteløg. Smag til med salt og peber.
Fordel tunsalaten på halvdelen af toastbrødene. Læg ost ovenpå, og luk med de sidste skiver brød.
Steg sandwicherne i smør på en pande, til de har taget en smule farve på begge sider. Steg dem færdige i ovnen i 5 minutter. Spis dem med det samme.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk