Tun-tataki med ærtespirer
17. juli 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Her får du en ægte japansk klassiker, der er perfekt som forret! Tun-tataki består af skiver af tun, der er stegt meget kort tid, så de bevarer den flotte farve.
Ingredienser
Sådan gør du
Steg tunen i ca. 15 sekunder på hver side på en meget varm (grill)pande.
Skær tunen i tynde skiver, og læg skiverne på et fad eller på tallerkener.
Dryp med ponzu og sesamolie.
Top med fintsnittet forårsløg, finthakket chili, ærtespirer og shisokarse. Servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk