Tun-tataki med ærtespirer

17. juli 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Her får du en ægte japansk klassiker, der er perfekt som forret! Tun-tataki består af skiver af tun, der er stegt meget kort tid, så de bevarer den flotte farve.

Ingredienser

Sådan gør du

Steg tunen i ca. 15 sekunder på hver side på en meget varm (grill)pande.
Skær tunen i tynde skiver, og læg skiverne på et fad eller på tallerkener.
Dryp med ponzu og sesamolie.
Top med fintsnittet forårsløg, finthakket chili, ærtespirer og shisokarse. Servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar