Tun a la nicoise
1. juni 2018
af
Christian Bitz.
Foto: Line Falck
Denne ret er et tvist af den kendte salat nicoise. Her i en lækker og mættende frokostversion med tunbøf og kikærtesalat.
Bemærk
Udblødning, kikærter: 10 timer.
Ingredienser
Sådan gør du
Udblød kikærterne i 10 timer og kog som anvist på pakken.
Varm en grillpande, pensl tunen med olie, og grill den på alle sider i 1-2 minutter.
Nip bønnerne, og blanchér dem i spilkogende saltet vand; vend med kikærter. Skær blomkålen i helt tynde skiver, brug et mandolinjern
Rør ingredienserne til dressingen sammen og hæld over grøntsager og kikærter.
Kog æggene i kogende vand i 7½ minut; afkøl i koldt vand, og pil, del i halve, og servér til retten. Pynt med timian og limebåde.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk