Trøffelpasta
24. oktober 2022
af
Line Holt Nielsen.
Foto: Betina Hastoft
Trøffel fra olie og salami giver pastaretten en delikat og karakteristisk smag. Penne suger dejlig meget sauce til sig, men du kan sagtens bruge andre former for tørret eller frisk pasta.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog pastapenne i letsaltet vand efter pakkens anvisning, og lav resten af retten imens de koger (gem lidt af kogevandet).
Sautér finthakkede skalotteløg i olie i en stor pande, til de er bløde og klare i farven.
Skær svampe i mundrette stykker. Vend dem på panden sammen med chilipulver, og steg dem møre.
Hæld fløde og ca. ½ dl af pastaens kogevand på panden, og lad saucen samle sig og koge lidt ind. Bland skiver af trøffelsalami i.
Afdryp pastapennene, og vend dem med saucen lige inden servering. Dryp lidt trøffelolie over, og servér retten rygende varm.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk