Trøffelkugler med appelsin og lakrids

De skønne trøffelkugler hører hjemme på ethvert julekagebord. Vælg, om godterne skal smages til med appelsinskal og lakrids for en dejlig velkendt smag af julekonfekt, eller hindbærekstrakt, der giver lidt til fantasien.

Trøffelkugler med appelsin og lakrids
0-30 min.

(0)

December 25, 2018 af Gitte Heidi RasmussenFoto: Stine Christiansen
Bemærk:Køletid: I alt ca. 2 timer.

Ingredienser

stk.

Udstyr

  • evt. et parisiennejern

Sådan gør du

Tip!

Et parisiennejern kaldes også en melonske. Det er et lille køkkenværktøj, der hjælper dig til at lave fine, ensartede kugler af fx melon, agurk eller, som her, trøffelmasse.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'